Voor het collegejaar 2021-2022 zijn wij op zoek naar enthousiaste SLN-leden die deel willen uitmaken van één van onze drie commissies:

De Banenmarktcommissie, de Studiereiscommissie en de Congrescommissie.

Hieronder volgt meer informatie over de taken van de verschillende commissies:

Studiereiscommissie
Als lid van de reiscommissie ben je onder leiding van de Penningmeester verantwoordelijk voor het organiseren van de jaarlijkse studiereis. Tijdens de eerste vergaderingen kijk je met de commissie naar de bestemmingen. Vervolgens ga je op zoek naar leuke activiteiten voor tijdens de reis. Vaak zijn dit informatieve activiteiten zoals een bezoek aan de ambassade, de universiteit en mogelijk een kantoor. Natuurlijk is er ook ruimte voor wat meer informele activiteiten zoals bijvoorbeeld een rondleiding door de stad en andere leuke dingen die de stad te bieden heeft. De afgelopen jaren ging SLN naar Madrid, Rome, Lissabon en Berlijn. Wil jij (mee)bepalen waarheen de studiereis 2022 zal gaan? Solliciteer dan snel!

Banenmarktcommissie
De Banenmarkt wordt jaarlijks in februari georganiseerd en staat onder leiding van de Secretaris. Alle studenten met interesse in het arbeidsrecht zijn welkom op deze dag om in contact te komen met potentiële werkgevers. De commissie is verantwoordelijk voor de invulling van deze dag, bestaande uit workshops en speeddatesessies met kantoren en een heerlijke lunch. Lijkt het je leuk om bij te dragen aan de organisatie van dit jaarlijkse succesvolle evenement? Solliciteer dan nu!

Congrescommissie
De Congrescommissie organiseert onder begeleiding van het bestuurslid Acquisitie het jaarlijkse congres. Een thema, een locatie, sprekers… Als lid van de congrescommissie ben je verantwoordelijk voor de gehele invulling van het congres. Heb je al leuke ideeën voor het aankomende congres? Solliciteer dan direct!

Na afloop van de deadline zullen wij met alle sollicitanten contact opnemen om een sollicitatiegesprek te plannen.