Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lustrum: Alumni event

28 juni om 17:00 - 22:00

Op woensdag 28 juni 2023 slaan de Leidse arbeidsrechtelijke studievereniging Sine Labore Nihil en de afdeling Sociaal Recht van de Universiteit Leiden de handen ineen voor een groot alumni-evenement ter viering van het tienjarig bestaan van SLN.

Zij nodigen hierbij alle alumni die de afgelopen tien jaar de master Arbeidsrecht hebben gevolgd en alle andere betrokkenen bij de master uit voor het evenement dat zal plaatsvinden in de iconische Oude Sterrewacht in Leiden.

De avond zal beginnen met een lezing over de actualiteiten in het arbeidsrecht, verzorgd door hoogleraren Sociaal recht Barend Barentsen en Guus Heerma van Voss. Bij deze lezing kunnen, indien gewenst, twee NOvA-punten worden geaccrediteerd. Verdere informatie hierover volgt spoedig.

Na de lezing zal op het prachtige terras van de Sterrewacht een aangeklede borrel plaatsvinden. Dit is het moment om bij te praten met alle docenten en oud-medestudenten, maar uiteraard ook om nieuwe alumni te ontmoeten.

Om zoveel mogelijk alumni te bereiken, verzoeken wij iedereen deze Save the date door te sturen aan oud-studenten van de master Arbeidsrecht.

De inschrijflink voor het evenement zal spoedig online komen. Het is ook mogelijk om slechts een deel van de avond bij te wonen (zoals enkel de borrel).

Tijdsschema:
17:00-17:30 – inloop
17:30-18:30 – lezing Barend Barentsen & Guus Heerma van Voss
18:30-22:00 – aangeklede borrel

Gegevens

Datum:
28 juni
Tijd:
17:00 - 22:00

Locatie

Sterrewacht
Niels Bohrweg 2
Leiden, 2333 CA
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
28 juni
Tijd:
17:00 - 22:00

Locatie

Sterrewacht
Niels Bohrweg 2
Leiden, 2333 CA
+ Google Maps