Met trots presenteren wij u onze sponsoren en samenwerkingen.
Onze Leidse arbeidsrechtelijke studievereniging kan alleen mogelijk gemaakt worden door samenwerking met hen.
Naast onze huidige sponsoren/samenwerkingen zijn wij altijd op zoek naar nieuwe sponsoren en samenwerkingen. SLN kan in het kader van een sponsorschap een belangrijke rol spelen in de promotie van activiteiten van uw kantoor/bedrijf. Graag gaan wij ook een sponsorschap of samenwerking met uw kantoor/bedrijf aan. Sponsoren/ samenwerken kan op verschillende manieren, informeer naar de mogelijkheden door het invullen van ons contactformulier. Wij zullen dan spoedig contact met u opnemen.

De Clercq Advocaten Notariaat

Al ruim 160 jaar laten bedrijven, instellingen en particulieren hun belangen behartigen door ons kantoor.
Die uitzonderlijke leeftijd heeft het kantoor bereikt door in beweging te blijven.
Voor een groot aantal, veelal landelijk opererende, bedrijven en stichtingen zijn wij
inmiddels de vaste jurist/bedrijfsadviseur die dicht bij de ondernemers staat. Wij bieden vriendelijke tarieven, goede kennis van zaken en een uitstekende service. De verbondenheid met Leiden en Den Haag gaat prima samen met een regio-overstijgende reputatie. Onze kennis en onze ervaring met specifieke marktsectoren ondervindt waardering vanuit het hele land.

Wij adviseren onze cliënten bij voorkeur in een vroegtijdig stadium. Dit bespaart problemen en voorkomt onnodige kosten. Komt het toch tot een conflict dan zoeken wij naar een zo spoedig mogelijke oplossing voor de cliënt.
We streven naar een samenwerking waarin uw advocaat of uw notaris genoeg heeft aan een half woord. De Clercq wil betrokken zijn bij uw toekomst. Wij slagen in dat streven, hetgeen blijkt uit het grote aantal persoonlijke en langdurige relaties met onze cliënten. Een feit waar we trots op zijn.

NautaDutilh

NautaDutilh is een internationaal advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen, Luxemburg en New York. Met meer dan 400 advocaten, notarissen en belastingadviseurs zijn wij een van de grotere, onafhankelijke advocatenkantoren in de Benelux. Als internationaal kantoor draait NautaDutilh mee in de wereldwijde juridische top. In landen waar we geen vestiging hebben, werken we samen met topkantoren ter plaatse. Het resultaat is een wereldwijd netwerk. Onmisbaar voor de kwaliteit van ons werk, uniek voor wie buitenlandse werkervaring wil opdoen.

Wij zijn permanent op zoek naar goede, ambitieuze studenten die creatief, onafhankelijk en kritisch denken. Wil je een studentstage lopen op ons kantoor in Amsterdam of Rotterdam, al dan niet in combinatie met een stagemaand op ons kantoor in Londen of New York? Kijk dan op www.werkenbijnautadutilh.nl voor meer informatie over NautaDutilh, studentstages en de verschillende evenementen waar wij aanwezig zijn.

Höcker Advocaten

Höcker Advocaten combineert de kennis en kunde van een groot kantoor met de persoonlijke aandacht van een klein kantoor. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in ondernemingsrecht, arbeidsrecht, intellectueel eigendomsrecht, ICT, media & marketing, algemeen belang en collectieve acties en geschillenoplossing. Wij werken voor multinationals en middelgrote ondernemingen in binnen- en buitenland. Wij behandelen ook zaken voor het algemeen belang, zoals de Urgenda klimaatzaak tegen de Nederlandse Staat. Omdat we iets willen bijdragen aan de samenleving, en omdat we nu eenmaal houden van ons vak.
Ons team bestaat uit enthousiaste en bevlogen mensen die met plezier hun werk doen, realistisch zijn maar ook denken in kansen. Onze advocaten kennen het klappen van de zweep en weten wat er speelt bij hun cliënten waardoor zij advies op maat geven. Advocatuur is maatwerk én mensenwerk. Dat vergt expertise, precisie en een luisterend oor. Daarom geloven wij in korte lijnen en investeren wij in langdurige relaties. Wij organiseren met enige regelmaat webinars voor onze relaties over actuele onderwerpen zoals nu, ten tijde van de corona crisis en de gevolgen voor je onderneming, als werkgever maar ook als werknemer.
Wil je meer weten over ons en ben je aan het einde van je rechtenstudie en heb je de ambitie om advocaat te worden? Bij Höcker Advocaten kun je ervaren hoe de praktijk werkt tijdens een fulltime studentstage van twee maanden. Voor meer informatie: https://www.hocker.nl/jobs/

Allen & Overy

It’s Time.
Onze cliënten komen bij ons met vragen waar nog geen antwoord op bestaat. We vinden nieuwe oplossingen voor hen en creëren precedenten. Onze mensen zijn gedreven, ambitieus en no-nonsense. Onze cultuur kenmerkt zich door een hecht teamgevoel, humor en lef. Wil je werken of stage lopen op een kantoor dat het beste in je naar boven haalt? Kijk op werkenbijallenovery.nl. 

Kom kennismaken
Wil je werken of stage lopen op een kantoor dat het beste in je naar boven haalt, kom dan met ons kennismaken. Bijvoorbeeld op een van de In-Apollohouse-dagen of tijdens een van onze (lekkere!) lunches. Kijk op werkenbijallenovery.nl, mail naar esmee.put@allenovery.com of bel naar 0206741603.

It’s Time to find where you belong.

Wil je het volledige kantoorprofiel van Allen & Overy LLP bekijken op onze website? Klik dan hier.

La Gro Geelkerken  Advocaten

Wij streven naar oplossingen. Met kennis van het civiele recht en het bestuursrecht staan wij u bij met praktische adviezen, in onderhandelingen en pleitend voor de rechter.

Onze cliëntenkring is divers. Wij mogen verscheidene instellingen, overheden en ondernemingen van regionale betekenis tot onze vaste relaties rekenen. En we verlenen gespecialiseerde rechtsbijstand aan particulieren, agrariërs en ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf.

Onze kijk vanuit verschillende invalshoeken maakt onze advocaten specialisten in het leggen van dwarsverbanden. Met oog voor detail en denkend vanuit een breed perspectief verdiepen wij ons in uw belang. Want uw belang is onze zaak.

Op deze website houden wij u op de hoogte van actuele ontwikkelingen, leest u alles over onze advocaten, over onze specialismen en over de dienstverlening van ons multi-niche kantoor. Wij staan voor u klaar, vanuit onze vestigingen in Leiden, Alphen aan den Rijn en Den Haag.

Stibbe

Connect to grow.
Bij Stibbe geloven we erin dat je verbinding moet maken om verder te komen. Verbinding met de wereld om je heen, met collega’s en cliënten, hun markten en ambities. Die verbinding en het bundelen van ambities versterken elkaar. Zo helpen we onze mensen en opdrachtgevers te groeien. Samen kom je verder, professioneel maar ook persoonlijk.

Een stage die je nooit zult vergeten? Kom stage lopen bij Stibbe, in Amsterdam, Londen of New York! Als derde- of vierdejaarsstudent kun je bij Stibbe de (fiscale) advocatuur of het notariaat komen verkennen. Een stage duurt twee of drie maanden. Je doet veel praktische ervaring op. Je woont zittingen en praktijkgroepbesprekingen bij, helpt bij het voorbereiden van processtukken, het beantwoorden van rechtsvragen, het vervaardigen van conceptbrieven aan cliënten, advocaten en wederpartijen. Ook doe je literatuur- en jurisprudentieonderzoek. En natuurlijk zijn er kantooruitjes en andere momenten van ontspanning.

Wil jij tijdens je master ervaring opdoen? Of wil je tijdens het schrijven van je masterscriptie je ook meteen oriënteren op de toekomst? Kom in dienst als juridisch-assistent. Voor minimaal drie maanden ga je twee of drie dagen per week bij ons aan de slag. Je werkzaamheden zijn te vergelijken met die van een student-stagiaire of beginnend junior-medewerker. Zo leer je de praktijk van de advocatuur of het notariaat nog beter kennen. En ben je perfect voorbereid op je toekomst als junior-medewerker.

Bekijk onze agenda op werkenbijstibbe.nl voor oriënterende evenementen of solliciteer via een van de sollicitatieformulieren op de website. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact op met één van onze recruiters:
– Max van Wijk (max.vanwijk@stibbe.com, 020-5460648)
– Maud Dresselhuys (maud.dresselhuys@stibbe.com, 020-5460650)

DLA Piper

Praktijkgroepen
DLA Piper is een ‘full-service’ kantoor dat georganiseerd is in 7 praktijkgroepen: Corporate (inclusief notariaat), Finance Projects & Restructuring, Employment, Intellectual Property & Technology, Restructuring, Litigation & Regulatory, Tax en Real Estate (inclusief notariaat). Voor welke specialisatie je uiteindelijk ook kiest, je zult een belangrijke bijdrage leveren, ook in grensoverschrijdende zaken

Verantwoord ondernemen
Wij geloven in verantwoord ondernemen en zijn met 217.000 uur aan pro bono-werkzaamheden in 2016 een van de grootste pro bono-leveranciers ter wereld. Dat is iets waar wij trots op zijn. DLA Piper Amsterdam steunt onder andere Unicef. Je krijgt bij ons de gelegenheid om zelf initiatieven aan te dragen en te ontwikkelen.

DLA Piper is één van de grootste juridische dienstverleners wereldwijd
Kom je bij ons werken, dan krijg je meteen 8000 collega’s in meer dan 40 landen. Binnen DLA Piper heerst een cultuur van ambitie, ondernemerschap en verantwoordelijkheid. Die waarden zitten in de genen van de organisatie en zijn ook bepalend voor onze snelle groei. Dat geeft je ook de gelegenheid om je eigen stempel te drukken en mee te bouwen aan de cultuur van ons kantoor. Door de samenwerking met onze collega’s wereldwijd heeft DLA Piper van nature een internationale kijk op juridische vraagstukken en leer je om te adviseren vanuit een brede scope. Uiteraard kun je eenvoudig beschikken over alle kennis en ervaring die er bij alle DLA Piper kantoren aanwezig is.

Wil je meer informatie over DLA Piper? Klik dan hier

Kennedy Van der Laan

Kennedy Van der Laan is een onafhankelijk Nederlands advocatenkantoor met 200 medewerkers, waarvan ruim 110  advocaten. Vanuit onze kantoren in Amsterdam en Eindhoven, werken wij wereldwijd voor een breed scala aan cliënten, van startups tot multinationals van naam en faam. Al vanaf de oprichting waren de oprichters vastbesloten  om niet ingewikkeld te doen over advocatuur. Vooral dichtbij je cliënten staan, zo helder en kernachtig mogelijk zijn in alle adviezen en werk leveren dat in ruimere zin van betekenis kan zijn voor de samenleving: zo werken wij nog  steeds. Het heeft een open, vriendelijke en informele cultuur gecreëerd, waarin hard gewerkt wordt op topniveau, maar tegelijkertijd veel aandacht is voor een gezonde balans tussen leven en werk. Om bij ons te passen hoef je op niemand te lijken. Sterker nog, dat is zelfs een pré. 

Onze Arbeids- & Medezeggenschapspraktijk 
Als advocaat Arbeids- en Medezeggenschapsrecht werk je bij Kennedy Van der Laan in een dynamische, nationaal  én internationaal georiënteerde advies- en procespraktijk, waarbij je nauw contact hebt met advocaten van andere  secties. Je helpt bedrijfsjuristen, HR-teams en senior managers met hun arbeidsrechtelijke vragen en adviseert en procedeert over alle aspecten van het individueel en collectief arbeidsrecht, waaronder de wijziging van arbeidsvoorwaarden, individueel en collectief ontslag, CAO-kwesties, reorganisaties en de arbeidsrechtelijke  elementen van herstructureringen, fusies, overnames en outsourcing. Daarnaast heeft het team veel ervaring in  het medezeggenschapsrecht. Hier vanuit adviseren en procederen zij zowel aan de zijde van ondernemers als aan  de zijde van de ondernemingsraad. 
De sectie bestaat uit 15 advocaten, waarvan 3 (associate) partners. Het team is daarmee een van de grotere secties binnen kantoor. Na een start binnen het team mag je werken voor een breed scala aan (internationale) cliënten  binnen onder andere de sectoren fashion, technologie, gezondheidszorg, financiële instellingen en FMCG. Wil je onze arbeidsrechtadvocaten beter leren kennen? Neem dan eens een kijkje op onze medewerkerspagina. 

Leuk om jou te ontmoeten 
Ben je een gedreven jurist met gevoel voor maatschappelijke en persoonlijke verhoudingen? Kom dan vooral eens  kennismaken, want we snappen dat je ons pas gelooft als je het zelf ervaart. Schuif bijvoorbeeld een keertje aan bij (een online versie van) De Lunchtafel en eet een broodje samen met een advocaat die werkzaam is binnen de sectie van jouw interesse. Ook het lopen van een student-stage of een bezoek aan De Talkshow, het concept voor onze  kantoorbezoeken en in-housedagen, is een perfecte manier om te ontdekken wat Kennedy Van der Laan voor ons  bijzonder maakt. 
Ben jij nieuwsgierig naar ons geworden en wil jij ons ontmoeten tijdens één van de activiteiten, of beter nog: wil je meteen solliciteren? Neem dan contact op met Max Pieter, onze corporate recruiter via maxpieter.dijkstra@kvdl.com of +31 (0)20 550 66 32.

Samenwerkingen:

Naast sponsoren heeft Sine Labore Nihil een aantal samenwerkingen met advocatenkantoren en juridische dienstverleners: