Met trots presenteren wij u onze sponsoren en samenwerkingen.
Onze Leidse arbeidsrechtelijke studievereniging kan alleen mogelijk gemaakt worden door samenwerking met hen.
Naast onze huidige sponsoren/samenwerkingen zijn wij altijd op zoek naar nieuwe sponsoren en samenwerkingen. SLN kan in het kader van een sponsorschap een belangrijke rol spelen in de promotie van activiteiten van uw kantoor/bedrijf. Graag gaan wij ook een sponsorschap of samenwerking met uw kantoor/bedrijf aan. Sponsoren/ samenwerken kan op verschillende manieren, informeer naar de mogelijkheden door het invullen van ons contactformulier. Wij zullen dan spoedig contact met u opnemen.

De Clercq Advocaten Notariaat

Al ruim 160 jaar laten bedrijven, instellingen en particulieren hun belangen behartigen door ons kantoor.
Die uitzonderlijke leeftijd heeft het kantoor bereikt door in beweging te blijven.
Voor een groot aantal, veelal landelijk opererende, bedrijven en stichtingen zijn wij
inmiddels de vaste jurist/bedrijfsadviseur die dicht bij de ondernemers staat. Wij bieden vriendelijke tarieven, goede kennis van zaken en een uitstekende service. De verbondenheid met Leiden en Den Haag gaat prima samen met een regio-overstijgende reputatie. Onze kennis en onze ervaring met specifieke marktsectoren ondervindt waardering vanuit het hele land.

Wij adviseren onze cliënten bij voorkeur in een vroegtijdig stadium. Dit bespaart problemen en voorkomt onnodige kosten. Komt het toch tot een conflict dan zoeken wij naar een zo spoedig mogelijke oplossing voor de cliënt.
We streven naar een samenwerking waarin uw advocaat of uw notaris genoeg heeft aan een half woord. De Clercq wil betrokken zijn bij uw toekomst. Wij slagen in dat streven, hetgeen blijkt uit het grote aantal persoonlijke en langdurige relaties met onze cliënten. Een feit waar we trots op zijn.

NautaDutilh

NautaDutilh is een internationaal advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen, Luxemburg en New York. Met meer dan 400 advocaten, notarissen en belastingadviseurs zijn wij een van de grotere, onafhankelijke advocatenkantoren in de Benelux. Als internationaal kantoor draait NautaDutilh mee in de wereldwijde juridische top. In landen waar we geen vestiging hebben, werken we samen met topkantoren ter plaatse. Het resultaat is een wereldwijd netwerk. Onmisbaar voor de kwaliteit van ons werk, uniek voor wie buitenlandse werkervaring wil opdoen.

Wij zijn permanent op zoek naar goede, ambitieuze studenten die creatief, onafhankelijk en kritisch denken. Wil je een studentstage lopen op ons kantoor in Amsterdam of Rotterdam, al dan niet in combinatie met een stagemaand op ons kantoor in Londen of New York? Kijk dan op www.werkenbijnautadutilh.nl voor meer informatie over NautaDutilh, studentstages en de verschillende evenementen waar wij aanwezig zijn.

Höcker Advocaten

Höcker Advocaten combineert de kennis en kunde van een groot kantoor met de persoonlijke aandacht van een klein kantoor. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in ondernemingsrecht, arbeidsrecht, intellectueel eigendomsrecht, ICT, media & marketing, algemeen belang en collectieve acties en geschillenoplossing. Wij werken voor multinationals en middelgrote ondernemingen in binnen- en buitenland. Wij behandelen ook zaken voor het algemeen belang, zoals de Urgenda klimaatzaak tegen de Nederlandse Staat. Omdat we iets willen bijdragen aan de samenleving, en omdat we nu eenmaal houden van ons vak.
Ons team bestaat uit enthousiaste en bevlogen mensen die met plezier hun werk doen, realistisch zijn maar ook denken in kansen. Onze advocaten kennen het klappen van de zweep en weten wat er speelt bij hun cliënten waardoor zij advies op maat geven. Advocatuur is maatwerk én mensenwerk. Dat vergt expertise, precisie en een luisterend oor. Daarom geloven wij in korte lijnen en investeren wij in langdurige relaties. Wij organiseren met enige regelmaat webinars voor onze relaties over actuele onderwerpen zoals nu, ten tijde van de corona crisis en de gevolgen voor je onderneming, als werkgever maar ook als werknemer.
Wil je meer weten over ons en ben je aan het einde van je rechtenstudie en heb je de ambitie om advocaat te worden? Bij Höcker Advocaten kun je ervaren hoe de praktijk werkt tijdens een fulltime studentstage van twee maanden. Voor meer informatie: https://www.hocker.nl/jobs/

Allen & Overy

It’s Time.
Onze cliënten komen bij ons met vragen waar nog geen antwoord op bestaat. We vinden nieuwe oplossingen voor hen en creëren precedenten. Onze mensen zijn gedreven, ambitieus en no-nonsense. Onze cultuur kenmerkt zich door een hecht teamgevoel, humor en lef. Wil je werken of stage lopen op een kantoor dat het beste in je naar boven haalt? Kijk op werkenbijallenovery.nl. 

Kom kennismaken
Wil je werken of stage lopen op een kantoor dat het beste in je naar boven haalt, kom dan met ons kennismaken. Bijvoorbeeld op een van de In-Apollohouse-dagen of tijdens een van onze (lekkere!) lunches. Kijk op werkenbijallenovery.nl, mail naar esmee.put@allenovery.com of bel naar 0206741603.

It’s Time to find where you belong.

Wil je het volledige kantoorprofiel van Allen & Overy LLP bekijken op onze website? Klik dan hier.

La Gro Geelkerken  Advocaten

Wij streven naar oplossingen. Met kennis van het civiele recht en het bestuursrecht staan wij u bij met praktische adviezen, in onderhandelingen en pleitend voor de rechter.

Onze cliëntenkring is divers. Wij mogen verscheidene instellingen, overheden en ondernemingen van regionale betekenis tot onze vaste relaties rekenen. En we verlenen gespecialiseerde rechtsbijstand aan particulieren, agrariërs en ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf.

Onze kijk vanuit verschillende invalshoeken maakt onze advocaten specialisten in het leggen van dwarsverbanden. Met oog voor detail en denkend vanuit een breed perspectief verdiepen wij ons in uw belang. Want uw belang is onze zaak.

Op deze website houden wij u op de hoogte van actuele ontwikkelingen, leest u alles over onze advocaten, over onze specialismen en over de dienstverlening van ons multi-niche kantoor. Wij staan voor u klaar, vanuit onze vestigingen in Leiden, Alphen aan den Rijn en Den Haag.

Stibbe

Wij geloven in de klik
Die is er, of die is er niet. En of jij hem bij ons vindt, of toch ergens anders, dat kunnen wij niet voor jou bepalen. Dat bepaal jij zelf.

Wil jij op het hoogste niveau werken, voor internationale cliënten en met de allerbeste juristen?
Bij Stibbe werken circa 400 juristen, verdeeld over kantoren in Amsterdam, Brussel, Luxemburg, Dubai, Londen en New York. Ben jij ambitieus, open, creatief en wil je er vol voor gaan? Bij Stibbe pak je ook pro bono zaken op en gebruiken wij jouw kennis en onze ervaring voor diverse maatschappelijke belangen. Stibbe behartigt de belangen van vele cliënten. Achter de schermen, maar ook in het volle licht van de publiciteit. Dat doen we al meer dan 100 jaar, sinds de oprichting aan het Rokin in Amsterdam.

Benieuwd of er een klik is tussen ons?
Er zijn vele mogelijkheden om met Stibbe kennis te maken. Regelmatig vinden er kantoorbezoeken van studieverenigingen op ons kantoor plaats. Van woensdag 21 t/m zaterdag 24 november vindt London Calling plaats. Daarnaast organiseren wij gedurende het jaar verschillende inhoudelijke Praktijkdagen en ongeveer vier keer per jaar vindt er een Stibbe Talks plaats. Hierin delen wij onze kennis met jou en gaan we het gesprek aan over.
Verder zijn wij aanwezig bij banenmarkten en congressen waar je uiteraard met ons kunt kennismaken.

Interesse in Stibbe?
Bekijk onze agenda op werkenbijstibbe.nl voor oriënterende evenementen of solliciteer via een van de sollicitatieformulieren op de website. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact op met onze recruiter, Max van Wijk (telefoonnummer 020 – 54 60 648)

Wil je meer informatie over Stibbe? Klik dan hier.

DLA Piper

Praktijkgroepen
DLA Piper is een ‘full-service’ kantoor dat georganiseerd is in 7 praktijkgroepen: Corporate (inclusief notariaat), Finance Projects & Restructuring, Employment, Intellectual Property & Technology, Restructuring, Litigation & Regulatory, Tax en Real Estate (inclusief notariaat). Voor welke specialisatie je uiteindelijk ook kiest, je zult een belangrijke bijdrage leveren, ook in grensoverschrijdende zaken

Verantwoord ondernemen
Wij geloven in verantwoord ondernemen en zijn met 217.000 uur aan pro bono-werkzaamheden in 2016 een van de grootste pro bono-leveranciers ter wereld. Dat is iets waar wij trots op zijn. DLA Piper Amsterdam steunt onder andere Unicef. Je krijgt bij ons de gelegenheid om zelf initiatieven aan te dragen en te ontwikkelen.

DLA Piper is één van de grootste juridische dienstverleners wereldwijd
Kom je bij ons werken, dan krijg je meteen 8000 collega’s in meer dan 40 landen. Binnen DLA Piper heerst een cultuur van ambitie, ondernemerschap en verantwoordelijkheid. Die waarden zitten in de genen van de organisatie en zijn ook bepalend voor onze snelle groei. Dat geeft je ook de gelegenheid om je eigen stempel te drukken en mee te bouwen aan de cultuur van ons kantoor. Door de samenwerking met onze collega’s wereldwijd heeft DLA Piper van nature een internationale kijk op juridische vraagstukken en leer je om te adviseren vanuit een brede scope. Uiteraard kun je eenvoudig beschikken over alle kennis en ervaring die er bij alle DLA Piper kantoren aanwezig is.

Wil je meer informatie over DLA Piper? Klik dan hier

 

Samenwerkingen:

Naast sponsoren heeft Sine Labore Nihil een aantal samenwerkingen met advocatenkantoren en juridische dienstverleners: