Steun Sine Labore Nihil door je studieboeken (of andere goederen via Bol.com) via een van onderstaande links te kopen! Bij de aankoop van 2 of meerdere studieboeken krijg je 5% korting op je gehele aankoopbedrag.

Onderstaande boekenlijst is samengesteld in samenwerking met de afdeling Sociaal Recht.

Master Arbeidsrecht collegejaar 2022-2023, semester I:

Master Arbeidsrecht collegejaar 2022-2023, semester II:

Tevens dient aangeschaft te worden:

Eventueel:

Voor de vakken Practicum en Privatissimum hoeven er geen boeken aangeschaft te worden. Voor bepaalde vakken dienen wel readers aangeschaft te worden, verdere informatie hierover zal te vinden zijn via het betreffende vak op Brightspace.

N.B. I: Wij doen ons uiterste best om de juiste boeken en de juiste druk te selecteren in overleg met de afdeling Sociaal Recht van de Universiteit Leiden. Fouten of wijzigingen in de druk of bestelling komen echter voor eigen rekening.

N.B. II: De arrestenbundel, de wettenbundels en de Leidraad Juridische Auteurs gelden niet als eis van tweede studieboek om onder de 5% regeling te vallen. De overige studieboeken vallen hier wel onder. De arrestenbundel, de wettenbundels en de Leidraad Juridische Auteurs, horen uiteraard wel bij je gehele aankoopbedrag waar uiteindelijk de 5% korting over berekend wordt.