Voor het collegejaar 2020-2021 zijn wij weer op zoek naar enthousiaste SLN-leden die deel willen uitmaken van één van onze drie commissies:
De Banenmarktcommissie, de Studiereiscommissie en de Congrescommissie.
Solliciteren kan t/m 30 september door je CV en een korte motivatiebrief te sturen naar secretaris@slnleiden.com.
De commissies bestaan uit de volgende functies: voorzitter, secretaris, penningmeester, acquisitie en promotie. Solliciteren op specifieke functies is mogelijk!

Wil jij meer uit je studie halen door:
-Ervaring op te doen in een commissie;
-Contacten te leggen met studenten en ervaren specialisten uit de praktijk; en
-Verantwoordelijkheid te nemen en ook daadwerkelijk te krijgen?
Dan is een commissie echt iets voor jou!

Hieronder volgt meer informatie over de taken van de verschillende commissies:

Studiereiscommissie
Als lid van de reiscommissie ben je onder leiding van de Penningmeester verantwoordelijk voor het organiseren van de jaarlijkse studiereis. Tijdens de eerste vergaderingen kijk je met de commissie naar welke bestemmingen een optie zijn. Je gaat samen op zoek naar vliegtickets en een hotel. Vervolgens ga je op zoek naar leuke activiteiten voor tijdens de reis. Vaak zijn dit informatieve activiteiten zoals een bezoek aan de ambassade, de universiteit en mogelijk een kantoor. Ook is er ruimte voor wat meer informele activiteiten zoals bijvoorbeeld een rondleiding door de stad en andere leuke dingen die de stad te bieden heeft. De afgelopen jaren ging SLN naar Madrid, Rome, Lissabon en Berlijn. Dit jaar ligt de uitdaging van de studiereiscommissie erin een reis te organiseren die binnen de Coronarichtlijnen past of een net zo gaaf alternatief te bedenken. Wil jij (mee)bepalen waarheen de studiereis 2021 zal gaan of wat het plan B wordt? Solliciteer dan snel!

Congrescommissie
De Congrescommissie organiseert onder begeleiding van de Secretaris het jaarlijkse congres dat op vrijdag 2 april 2021 zal plaatsvinden. Een thema, een locatie, sprekers… Als lid van de congrescommissie ben je verantwoordelijk voor de gehele invulling van het congres. Heb je al leuke ideeën voor het aankomende congres? Solliciteer dan direct!

Banenmarktcommissie
De Banenmarkt zal op vrijdag 19 februari 2021 plaatsvinden en staat onder leiding van het bestuurslid Acquisitie. Alle studenten met interesse in het arbeidsrecht zijn welkom op deze dag om in contact te komen met potentiële werkgevers. De commissie is verantwoordelijk voor de invulling van deze dag, bestaande uit onder bijvoorbeeld lezingen, workshops, speeddatesessies met kantoren en een heerlijke lunch. Lijkt het je leuk om bij te dragen aan de organisatie van dit jaarlijkse succesvolle evenement? Solliciteer dan nu!