Op vrjidag 25 februari 2022 vond de zesde editie van de SLN Banenmarkt plaats. Inmiddels zijn we twee weken verder en kijken we terug op een geslaagde dag!

Om 10:00 ging het programma van start en werden de deelnemers verdeeld over verschillende workshops met de verschillende kantoren en instanties, waarbij onder andere casussen werden behandeld en quizzes werden gedaan. Zo was er een workshop van de Ministerie van Sociale Zaken, de Rechtbank Haarlem, Bird & Bird, Stibbe, en Boontje Advocaten. Tijdens de lunch hebben we lekker genoten van broodjes. In de middag stonden speeddates op het programma en mochten de deelnemers al hun vragen stellen aan de kantoren en instanties. Na afloop van het programma hebben we nog lekker genoten van een borrel!

Op deze pagina kun je de foto’s van de Banenmarkt bekijken.

Wij willen graag alle deelnemende kantoren en instanties bedanken: Boontje Advocaten, Bird & Bird, BASE Advocaten, Bos van Eck Advocaten, Stibbe, La Gro Geelkerken Advocaten, Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Rechtbank Haarlem, VCP en Universiteit Leiden.

Verder willen wij natuurlijk ook de Banenmarktcommissie bedanken voor hun inzet en de organisatie van dit geslaagde evenement!

Tot slot willen wij ook alle deelnemers bedanken voor hun komst en hun actieve bijdrage!