Op vrijdag 19 februari 2021 vond de vijfde editie van de Banenmarkt van Sine Labore Nihil plaats. Inmiddels zijn we twee weken verder en kijken we terug op een geslaagde dag!

Om 10:00 ging het programma van start en werden de 42 deelnemers verdeeld over 6 workshops met de verschillende kantoren en instanties, waarbij onder andere casussen werden behandeld en quizzes werden gedaan. Tijdens de lunch hebben we een heerlijke Thaise Curry gemaakt met een een chefkok van BFF Leiden, waarvoor iedereen een uitgebreid kookpakket had ontvangen. In de middag stonden speeddates op het programma en mochten de deelnemers al hun vragen stellen aan de kantoren en instanties. Na afloop van het programma hebben we nog een hele tijd geborreld, natuurlijk met de lekkere hapjes en drankjes uit het borrelpakket erbij.

Op deze pagina kun je de foto’s van de Banenmarkt bekijken.

Wij willen graag alle deelnemende kantoren en instanties bedanken: Boontje Advocaten, Bird & Bird, BASE Advocaten, Stibbe, HVG Law, La Gro Geelkerken Advocaten, Bos van Eck Advocaten, Rechtbank Haarlem en Universiteit Leiden.

Tot slot willen wij natuurlijk ook de Banenmarktcommissie bedanken voor hun inzet en de organisatie van dit geslaagde evenement!

Banenmarktcommissie 2020-2021