Afgelopen vrijdag 2 april 2021 vond ons jaarlijkse Congres plaats. We blikken terug op een geslaagde dag, waar de congrescommissie trots op mag zijn!

Het thema was dit jaar ”Arbeidsrecht voor generatie Z: aan de slag in een nieuw tijdperk’’. Na een kort welkomstwoord van onze dagvoorzitter Barend Barentsen gingen we van start met het interactieve programma, bestaande uit diverse lezingen, workshops, een debat en een netwerkborrel. Er kwamen verschillende thema’s aan bod, zoals promoveren, flexwerken, thuiswerken, werkdruk, vakbonden, ziekte, wijziging arbeidsvoorwaarden en internationaal arbeidsrecht. De 41 deelnemers mochten van tevoren hun voorkeuren doorgeven. Tijdens de lunch en borrel hebben we kunnen genieten van al het lekkers uit het pakket dat werd samengesteld in samenwerking met Grand Café De Burcht.

Klik hier om alle foto’s van deze dag te bekijken.

Wij willen graag alle deelnemers en sprekers bedanken voor hun aanwezigheid. In het bijzonder bedanken wij: Pallas Advocaten, Nysingh advocaten en notarissen, Van Benthem & Keulen, Allen & Overy, Michiel Bron (CNV), Elianne Vroege-Scheffers & Kim Hakvoort, Jeannet van Vleuten, Emma van der Vos, Annemiek Varkevisser & Ilona Uilenberg (La Gro Geelkerken Advocaten), Hendrick van Doorn, Myrthe Steenhuis, Jan Wouter Alt en natuurlijk onze dagvoorzitter Barend Barentsen!

Tot slot willen wij natuurlijk ook de Congrescommissie bedanken voor hun inzet en de organisatie van dit geslaagde evenement!

Congrescommissie 2020-2021